III. Sunset tartalomjegyzék, avagy hogyan érdemes olvasnom?


A történet Rosetta szemszög, az egyes novellák és Pillanatképek váltakozó szemszögűek.

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

Folytatása folyamatos, kövesd nyomon a történet további alakulását itt a blogon...

5 megjegyzés:

 1. Szia!
  Elolvastam mindent amit írtál. Először is szeretnék gratulálni hozzá. Hatalmas "munka" volt, és nagyon tetszett. Sok reggel jöttem be fáradtan dolgozni a te függő végeid miatt. Mindig csak azt gondoltam, hogy na még ezt az egy fejezetet elolvasom, de a nyitva hagyott végek miatt mindig megtoldottam még egy fejezettel. Élvezettel olvastam az írásodat. Nagyon jól, és az eredeti műhöz hűen folytattad. Engem néhány hónapja kapott el a Twilight-őrület. Azóta mindent megnéztem és elolvastam ami ezzel kapcsolatos. A tiédhez hasonlóan jó folytatást nem találtam. Véleményem szerint kiemelkedő a Sunset-Prológusa, gyönyörűen írtad meg! Ezért is várom a folytatást. Tudom nyaggatnak miatt, de ha már elkezdted "kötelességed" folytatni! :D Nagyon jó kezdet ezért izgatottan várom a többit.
  Elolvastam a saját történetedet is. Az is tetszett, lebilincselő, izgalmas, és természetesen ennek is várom a folytatását.
  Egyszóval ismét csak gratulálni tudok, és biztatni, hogy folytasd az írást, tehetséges vagy!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Éva Baráth!

   Szívből örülök, hogy ennyire elnyerte a tetszésedet a történetem. És sajnálom, hogy miattam ennyi álmatlan éjszakád volt! *bűnbánóan néz*
   Azt meg külön köszönöm, hogy megemlítetted, hogy mennyire tetszik a Sunset Prológusa, ugyanis kicsit tartottam/tartok tőle, hogy nem elég méltó az elődeihez - de akkor remélhetőleg tévedtem. :)
   Abban pedig teljesen igazad van, hogy ha már elkezdtem, akkor kötelességem folytatni, sőt befejezni. Amit ígérem, megígérem, és meg is akarom tartani!
   Ahogyan természetesen a saját történetemet is folytatni fogom - örülök, hogy az is megnyert magának. :)

   Köszönöm a biztatásod, és ne haragudj, hogy eltűntem, remélem, ez nem szegte kedved.

   Pusz, Krisz

   Törlés
 2. Én is naaagyon várom a folytatást!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Anikó Sablyán!

   Hamarosan jelentkezem a folytatással, remélhetőleg tele izgalmakkal és érzelmekkel. Ne haragudj, hogy eltűntem, remélem, ez nem szegte kedved. :)

   Pusz, Krisz

   Törlés
 3. Sziaa!Mikor lesz új réééész?? nagyon várom máááááááááár imádom a blogod:***

  VálaszTörlés